KOLLOIDHÕBE Sovereign Silver 10ppm 472ml Vaata täismõõdus

KOLLOIDHÕBE Sovereign Silver 10ppm 472ml

81,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Miks kasutada immuunsüsteemi toetamiseks hõbedat? Hõbedat on kasutatud rohkem kui 2400 aastat inimeste tervise kaitsmiseks. See on looduslik element, mida leidub täisteratoodetes, söödavates ja raviseentes, imetajate piimas, allikavees, merevees ja kraanivees. Alates Hippokratesest on hõbeda tervist kaitsvad omadused olnud hästi teada ja ulatuslikult uuritud. Antiiktsivilisatsioonides kasutati hõbedat joogivee puhtuse ja ohutuse tagamiseks. 

Rohkem infot

Kas 10, 50, 250 või 500 PPM? Mõnede kõrgema kontsentratsiooniga (ppm) kolloidhõbeda toodete puhul on öeldud, et üks teelusikatäis neid preparaate vastab mitmele teelusikatäiele meie 10 ppm tootest. Teaduskirjandus on näidanud, et hõbe on kasulik ainult siis, kui see on positiivselt laetud (bioaktiivne). Bioaktiivne hõbe hüdrosol, mille bioaktiivsus on üle 98%, on 8 korda tõhusam kui 250 ppm kolloidhõbe. Kõrgem ppm number tähendab suuremat toksilisuse riski. Pole mingit põhjust kasutada kõrgema ppm sisaldusega toodet.

 

1999. aastal turule toodud Sovereign Silver Bio-Active Silver Hydrosol on kolloidhõbeda täiustatud vorm ja on alates 2005. aastast olnud USA-s müüduim kolloidhõbe. "Meie tehnoloogia toodab kunagi nähtud kõige väiksemaid osakesi, peaaegu täiusliku dispersiooniga... ja täiesti ohutu kontsentratsiooniga, mis ületab palju kõrgema ppm-ga tooteid." Stephen L. Quinto, asutaja

 

Miks bioaktiivne hõbe hüdrosol? OHUTU - Meie väike osakeste suurus annab suurema pindala ja suurema tõhususe, muutes meie 10 ppm toote tõhusamaks kui konkureerivad brändid kuni 500 ppm. Isegi kui toodet tarbitakse seitse korda päevas 70 aasta jooksul, jääb see siiski alla EPA päevase suukaudse viiteannuse (RfD) hõbedale.

 

Omadused:

    1. Gluteenivaba - Toodet ei ole valmistatud gluteeni sisaldavatest teraviljadest ega sisalda gluteeni, mis teeb selle sobivaks tsöliaakiahaigetele või gluteenitalumatusega inimestele.

    2. Kolloidhõbeda täiustatud vorm - Viitab kolloidhõbeda arendatud või täiendatud versioonile, mis on tõhusam või paremate omadustega võrreldes tavaliste kolloidhõbeda toodetega.

    3. Igapäevane + immuunsüsteemi toetus - Toodet soovitatakse tarbida igapäevaselt, et toetada ja tugevdada immuunsüsteemi, aidates organismil vastu seista haigustele ja infektsioonidele.

    4. USA juhtiv hõbedapreparaat - Väide, et toode on Ameerika Ühendriikides kõige populaarsem või enimkasutatav hõbedapreparaat, mis viitab selle laialdasele aktsepteerimisele ja usaldusväärsusele.

    5. Toodetud sertifitseeritud GMP tehases - Toodet on valmistatud tehases, mis järgib hea tootmistava (GMP - Good Manufacturing Practice) standardeid, tagades toote kvaliteedi ja ohutuse.

    6. GMO-vaba - NSF sertifitseeritud - Toodet ei ole geneetiliselt muundatud ja see on saanud NSF sertifikaadi, mis kinnitab toote vastavust teatud ohutus- ja kvaliteedinormidele.

    7. Vegan - Toodet ei ole valmistatud loomsetest saadustest ega sisalda neid, muutes selle sobivaks veganitele.