Vaarika- ja õunapüree ribad Vaata täismõõdus

Vaarika- ja õunapüree ribad

4,56 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Vaarika- ja õunapüree ribad

Rohkem infot

LABU kuivatatud vaarika- ja õunapüree ribad. Väärtuslik suupiste, mis on valmistatud vaid kahest koostisosast – vaarikatest ja õuntest. Pole lisatud suhkrut (toode sisaldab naturaalseid suhkruid), maitse- või värvitugevdajaid. Sisaldavad palju kiudaineid. Samuti sisaldab vitamiine C, B6, E ning mineraalaineid rauda, vaske ja kaaliumi. Energialaeng pikemaks ajaks!

Tänapäeva jooksukultuuris aitab tervislik vahepala säilitada energiat ja säilitada positiivseid mõtteid. Naturaalselt vitamiini- ja mineraalaineterikas LABU kuivatatud puuviljapüree on asendamatu alternatiiv, kui soovid midagi magusat või lihtsalt näksimist. LABU - lihtsalt süütu maius ja vahepala kõigile, nii väikestele kui suurtele!! Sobib veganitele.

  • Emotsionaalne väärtus – süütu maius!
  • Funktsionaalne väärtus – rikas vitamiinide ja mineraalainete poolest!
  • Keskkonnasõbralik valik – taaskasutatavad pakendid!

Kuivatamise ajal eemaldatakse viljadest vesi, mistõttu muutuvad kõik koostisosad 4-5 korda kontsentreeritumaks. Puuviljad sisaldavad nii suhkrut kui hapet, mistõttu on kuivatatud puuviljade, marjade ja köögiviljade maitse tavapärasest kontsentreeritum. Kuivatatud tooted sisaldavad ka rohkem vitamiine, kiudaineid, fenooli ja muid meile väärtuslikke aineid.