autokuivati XPower kontaktivaba Vaata täismõõdus

autokuivati XPower kontaktivaba

229,60 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kaasaskantav autokuivati spetsiaalselt autode tõhusaks ja kontaktivabaks puhastamiseks ja kuivatamiseks (A-12)

 

Peamised omadused:

Funktsionaalsus: mõeldud ka puutevabaks kuivatamiseks, kuid võib sisaldada erinevaid õhukiiruse ja temperatuuri seadistusi.
Teisaldatavus: Lihtne teisaldada, sobib kasutamiseks erinevates kohtades.
Kuivatusmeetod: kasutab õhku, et vältida kokkupuudet sõiduki pinnaga, vähendades kahjustuste ohtu.
Kasutusotstarve: mõeldud peamiselt sõidukite kuivatamiseks pärast pesu, aidates ära hoida veeplekke.

Rohkem infot

 

Sisaldab ka sätteid võimsuse ja õhutemperatuuri reguleerimiseks, võimaldades kohandada kuivatusprotsessi erinevate tingimustega.

 

 

KIIRE JA KONTAKTIDETA KUIVATAMINE: Autokuivati võimaldab puutevaba kuivatamist, et kõrvaldada kräsumine ja kriimustused, mis võivad tekkida tavapärase rätikuga puutekuivatusmeetodi korral. See on turvaline ja usaldusväärne lahendus auto kuivatamiseks.


MUUTUV KIIRUS JA 2 SOOJUSE SEADIST: Muutuva kiirusega saate rohkem paindlikkust tuule tugevuse reguleerimisel, samas kui 2 kuumuse seadistust võimaldab valida optimaalse kuumuse auto kuivatusprotsessi ajal.


PÖÖRDRULL JA LAIENDAV VOOLIK: Nelja pöörleva ratta ja 5m isetõmbuva voolikuga autokuivati võimaldab teil vabalt liikuda ja autot igas suunas kuivatada. Vooliku saab hõlpsaks hoiustamiseks ära panna, kui seda ei kasutata.


LISATUD JA PESEV FILTER: sellel on 2 lisaosa ja pestav filter, mis vastab teie erinevatele kuivatusnõuetele ning aitab hoida seda mugavana ja hõlpsasti hooldatuna.


TUGEV JA OHUTU: valmistatud kuumakindlast ABS-materjalist ja kuumakindlast käepidemest, see on tugev ja vastupidav, kokkupõrke- ja kukkumiskindel. Sobib autode kuivatamiseks ja detailimiseks, autotolmu puhumiseks, kodu hügieenipuhastuseks jne.

 

Mõõdud: 37 x 33,4 x 26,8 cm;

Kaal: 6,01 kg

Max küte 55C

Võimsus: 1600W

31 000 pööret minutis (RPM)

Voolub 150 kuupjalga õhku minutis (CFM)